Rekruttering

Mennesker er aldri like

Teknologi kan kopieres, og blir kopiert. Mange har like tjenester å tilby. Bortsett fra menneskene, de er aldri like. Derfor er hvordan du rekrutterer noe av det mest avgjørende for din virksomhets suksess. Mennesker har et unikt konkurransefortrinn. Dette tar vi på alvor, og det bør du også.

Hvordan får vi tak i den rette?

Dagens arbeidsmarked er stadig i bevegelse. Ting går fort, og det krever fokus og ressurser for å holde tritt med rekrutteringstrender, nye annonseringsplattformer og ikke minst det siste innen god metodikk for rekruttering og utvelgelse.

Vi gjør dette, hver dag

For at du skal kunne ha fokus på din kjernevirksomhet er vi på tilbudssiden når du skal rekruttere din neste leder, nøkkelmedarbeider eller en viktig operativ ressurs. Vi kan arbeidsmarkedet, vi forstår dynamikken og trender som er i bevegelse. Vi kan garantere en dedikert og kunnskapsrik samarbeidspartner som bidrar til at du og kandidaten lykkes bedre med å finne sammen. Og vi gir oss ikke før vi er i mål!

Adaptiv rekruttering

Hvordan jobber vi?

Vi har god erfaring med å benytte ulike innfallsvinkler til å løse ditt rekrutteringsbehov.

Her er noen av de klassiske:

 • Annonsert rekruttering
 • Søk og hodejakt
 • Annonsert rekruttering kombinert med hodejakt
 • Delprosess, tester, annonsepakker og sluttvurdering

Sammen finner vi den beste løsningen for deg, og du får velge fra vår meny etter ditt behov. Vi utfordrer gjerne, kommer med forslag og tar eierskap til hvordan vi i felleskap skal løse ditt behov.

 • Analyse og kartlegging
  Hva leter vi etter? Erfaring, egenskaper, evner og ferdigheter – relevant kompetanse til ditt behov.
 • Attrahering og søk
  Vil den riktige kandidaten søke, eller må vi finne den selv?
  Via en god mediapakke, eller direkte søk så finner vi, motiverer og sørger for et godt kandidatutvalg iht. behov.
 • Vurderingen
  Når vi nå sitter med tilstrekkelig antall kandidater, skal vi med solid metodikk sørge for at både kandidater og oppdragsgiver har et godt grunnlag for å ta et valg, et riktig valg.
 • Avtalen
  Vi slipper ikke taket, før vi er helt i mål. Vi bistår både oppdragsgiver og kandidat i prosessens sluttfase, og sørger for at avtalen blir signert.
 • Oppfølging
  Alle våre oppdragsgivere og kandidater blir fulgt opp ved både oppstart og i første fase av arbeidsforholdet.