Konsulent­tjenester

Røtter fra olje, gass og tekniske tjenester

MDE har røtter tilbake til olje- og gassindustrien, med solid erfaring knyttet til tekniske tjenester og leveranse av ingeniører. Siden vår oppstart i 2007, har vi etablert oss i dette segmentet som en av de største og mest troverdige konsulentselskapene i Norge og internasjonalt.

På tvers av team og fagområder globalt

Vårt rekrutteringsteam er eksperter på leveranse av tekniske konsulenttjenester og prosjektpersonell til blant annet olje- og gassindustrien, samferdsel, infrastruktur og fornybarindustrien. Vi er stolte av å jobbe på tvers av team og fagområder globalt – for å finne de riktige ressursene for våre oppdragsgivere.

Vi jobber for de største!

Spennende oppdrag og jobber både på land og offshore

Våre dyktige rekrutteringskonsulenter arbeider for de største olje- og gassoperatørene og i den fornybare industrien, i tillegg til en rekke av deres tilknyttede serviceselskaper. Vi har tilgang på flere spennende oppdrag og jobber, og dekker både land- og offshoreprosjekter. Vi bistår våre kunder med kompetanse i hele prosjektets livssyklus og vårt prosjektpersonell dekker et bredt spekter av roller, inkludert tekniske-, administrative- og ledelsesfunksjoner.

Ta kontakt i dag om du trenger konsulenter eller ønsker å søke deg et konsulentoppdrag hos en av våre oppdragsgivere.